perjantai 7. lokakuuta 2011

Janin ponnahdus Scandinavian Hunkseista huippumallitoimiston listoille

Tässä taas yksi elävä todiste siitä, että Scandinavian Hunks on tähti-hautomo!

Yksi Scandinavian Hunksien tätä nykyä pitkäaikaisimpia jäseniä, Jani Kokki, pestattiin maailman huippumallitoimistoihin lukeutuvan toimiston listoille. Kyseinen toimisto on maineikas Base Model Agency ja toimisto sijaitsee Cape Townissa, Etelä-Afrikassa.

Jani teki itse rutkasti töitä päästäkseen tavoitteeseensa ja pitkäjänteisyys vihdoin palkittiin eli tämän tarinan sanoma onkin; "Usko unelmaasi, niin voit saavuttaa mitä vain!"

Saman toimiston listoilla on lukuisia maailmanluokan tähtiä Angelina Joliesta ja Ben Afflekista, Eva Longoriaan ja Matt Damoniin, kuten allaolevista kuvista näkyy.

 Lisää kuvia ja tietoja Janista, Scandinavian Hunkseista, Hunksien tämänhetkisestä 10-vuotisjuhlakiertueesta yms. voi käydä katsastamassa luonnollisesti Scandinavian Hunksien kotisivuilta: www.scandinavianhunks.com

Ja viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä vielä Janin kuva Scandinavian Hunksien 2012 Hyväntekeväisyyskalenterista, joka nyt saatavilla ympäri Suomen Suomalaisesta kirjakaupasta, Sokokselta, Tokmanni-ketjun liikkeistä jne. sekä tietysti Scandinavian Hunksien virallisesta verkkokaupasta!


Lisätietoja kalenterin hyväntekeväisyyskohteen valinnasta ja muusta Hunksien ja MTV3:n hyväntekeväisyysprojektista (HeartToHeart-konsepti) voi käydä katsastamassa MTV3 Helmisivustojen kautta klikkaamalla TÄSTÄ.

Scandinavian Hunks uskoo kasvattiinsa ja toivoo Janille onnea ja menestystä maailman mallimarkkinoilla!

-Samuli / Scandinavian Hunks-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti